Informatii despre Companie
 
 


LIZ RETUS SRL-D

0786221000
https://tiarstudio.ro/
Strada Constantin Sandu Aldea, nr 81 Sector 1 MUNICIPIUL BUCURESTI, (Romania cu domiciliu in RO)

Salveaza Contactul
Profil Companie


Vesta dama AVA - Tiar Studio

Sales Representative

Nu poti aplica acum. Te rugam sa completezi chestionarul.

coloana pe toata latimea

Domenii

Finante: Vanzari

Descriere Job

Astazi avem atatea modele de veste dama, iar prin asortarea corespunzatoare, ele pot fi purtate in orice situatie. Ne gasim intr-o vreme in care trebuie sa invatam sa readaptam totul, inclusiv in ceea ce priveste stilul vestimentar. Pentru ca intr-o zi putem ajunge in mai multe locuri diferite ce solicita tinute diferite, o vesta dama ne poate salva de la irosirea timpului. Astfel, la birou o vesta dama o putem asortata cu o pereche de blugi skinny. Seara o putem transforma intr-o vesta dama sport asortata cu o pereche de incaltari lejeri. La un eveniment pretentios, asortand produsul cu o pereche de pantaloni negri vom ajunge sa purtam o vesta dama eleganta. Acesta este moto-ul Tiar Studio.
 
Descrierea job-ului:
abilitati de negociere, persuasiune;
abilitati de conducere;
abilitati de analiza;
foarte bune abilitati de comunicare;
disponibilitate pentru a calatori.
 
 
 
 

Cerinte Job

 

Experienta necesara:
- absolvent de facultate;
- cunostinte de operare calculator;
- cunostinte de limba engleza;
- experienta in vanzari pe o pozitie de reprezentant de vanzari;
- aptitudini de coordonare a unei echipe (fie potential de leader, fie experienta anterioara de coordonare).

Astfel cu un singur produs achizitionat din categoria veste dama, veti avea in garderoba 3 tinute diferite ce au la baza un singur produs. In tendintele actuale, produsele veste dama sunt necesare indiferent de stilul lor. Fie ca vorbim de veste dama simple, veste dama sport, elegante, vesta blana, au devenit un must in garderoba doamnelor.

 

TiarStudio urmareste tendintele actuale, dar totodata atunci cand lansam colectii noi, punem accentul pe unicitatea produselor noastre. Pentru a va face diferite si pentru a va oferi un stil personalizat, alegem piese atent lucrate. Majoritatea produselor TiarStudio au detalii sau aplicatii lucrate manual. Stim prea bine, culoarea cea mai usor de asortat si de integrat in orice tinuta este negrul. De aceea este important ca atunci cand achizitionam o vesta dama, sa luam in calcul si aspectul acesta.